Groeten uit Drente, RCN Dwingeloo - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Groeten uit Drente, RCN Dwingeloo - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Groeten uit Drente, RCN Dwingeloo

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

20 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam

Hier komen de kaartjes voor iedereen tegelijk die we vorige week niet hebben verstuurd uit Drente.
We zijn de afgelopen week een midweekje in een keurig aangepast huisje op de RCN Camping in Dwingeloo geweest.
Prima bungeloo nr 124 eenvoedig maar efficient met een hooglaagbed een aangepast toilet en een douche met iets wat gladde tegels, maar daar over later.
We hebbeb de vrijdag voor de vak eerst afscheid genomen van Gisela in een zeer indrukwekkende en pesoonlijke uitvaarts viering, veel mensen in het wit dit op verzoek van Gisela zelf. Een dienst geleid door nu nog Deken Bloem en de zeer persoonlijke bijdragen van Bob en de jongens maakten het tot een viering zo indruk wekkend. Erg veel sterkte nog de komende tijd.
Zaterdag overdag even rustig aan gedaan en in de late middag gezellig naar de verjaardag van Cor en Danielle. Zondag een inpak en was dag zodat we vodoende spullen schoon hadden om een weekje weg te kunnen.
Lenie heeft van Zondag op maandag nog een nachtje op de Lichtenberg geslapen waarvandaan we maandag middag richting Drente zijn gereden.
Vrijdag avond even het terrein verkend en Tonnie en Leo even opgezocht bij de vila van Dik. Een mooi onderkomen dik aleen het lage terras nog zodat we er met de rolstoel op kunnen, maar we hbben dankzij de grote roze tafel heerlijk van ons kopje thee kunnen genieten.
Dinsdag stralend mooi weer en nadat de thuishulp ook bugelauw 124 had gevonden en Lenie lekker gedouchd was, op pad naar her Dwingeloo'se veld. Een erg mooi stukje Drente met prima fietspaden waar je met de rolstoel over heen kunt. De vogel uitkijkhut was helaas niet te bereiken met de rolstoel maar wel de sterrewacht helemaal de andre kant op een stevige wandeling, die Lenie prima afging lekker zittend in het zonnetje. Sávonds zijn Tonnie en Leo nog even ons huisje komen bewonderen en weer lekker geslapen, het is er heerlijk letterlijk stil.
Dorieke en Wilbert hebben een nachtje geslapen en woendsdag haden we bezoek van Durk en Harmke uit Friesland. Leuk zo halverwege elkaar weer eens te zien en te spreken.
Donderdag was een kwa weer iets minderen dag maar met een gouden koets kom je ook een heel eind over allemaal kleine weggetjes en zo net voor de bui aangeland in het theehuis van Ansen, een gezellig plekje midden in het bos van Natuurmonumenten, dus ook een beedje uit in eigentuin.
S'avonds nog een einde vakantie borrel met Leno en Tonnie en erg laat maar weer heerlijk geslapen.
Vrijdag moesten we eigenlijk al vroeg uit het huisje zijn maar daardat hulp door ziekte erg laat was dus toch maar even iets langer gebruik gemaakt van de voorzienignen. Helaas wou Lenie in de douche even een andere kant op dan ik in mijn gedachte had dus zaten we even later gezellig samen op de natte douchvloer. Gelukkig een redelijk zachte landing Lenie natte billen en ik een natte broek. Samen weer overeind gekrabbelt en toen wel naar de stoel toe, en was er nog even hulp die inmiddels ook weer het huisje gevonden had.S'middags via de Friesland route naar Miriam en Hans gereden in kleindijk, en daar was Lenie lang niet meer geweest, lekker thee en een broodje, en even wezen kijken naar de grote veranderingen die al gebeurd zijn en die nog op stapel staan.
Tot zover het verslag van ons weekje vakantie en na een rustig weekend weer aan de salg allebei. Veel groetjes aan iedereen ik zal proberen een aantal foto's bij dit bericht te plaatsen morgen. N

• 20 Oktober 2008 - 16:35

Bernadette:

Ja zo'n natte douchevloer lijk me ook niet alles,maar ik geloof dat jullie het toch wel fijn hebben gehad.Nu dus weer aan het werk, ja anders kan je zo'n gouden koets natuurlijk ook niet onderhouden.

• 20 Oktober 2008 - 20:25

Hemmie:

geniet van wat er wel is en dat doen jullie zo te lezen.

veel liefs en sterkte met overgave en strijd.

• 21 Oktober 2008 - 13:06

Elise:

Zo vakantie gangers; dit klinkt naar laat maar vaker gebeuren!!
    Fijn dat jullie daar hulp hadden ookal kwamen ze iets te laat.... Lenie toch lekker kon douchen etc... Herman jij zult wel flinke kuiten krijgen met het duwen op de bospaden. Wel goed voor de conditie. Ik laat gauw weer wat horen... knuffel van mij.