Tante Cilia 19 jaar of toch 91 jaar. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Tante Cilia 19 jaar of toch 91 jaar. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Tante Cilia 19 jaar of toch 91 jaar.

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

18 Januari 2009 | Nederland, Amsterdam

Afgelopen weekend stond in het teken van Tante Cilia die naar eigen zeggen 19 jaar oud was geworden.
Hoewel we dit kadeautje haar graag zouden gunnen is dat toch neit echt mogenlijk. 91 jaar en het mooiste kadeautje dat iedereen het afgelopen weekend of vrijdag even langs is geweest. Een lekker kopje thee en natuurlijk appelgebak die Rianne deze keer heeft gebakken Lekker hoor.
Vrijdag begon het weekend al goed want we hadden hier op de Lichtenberg een stamppotten buffet. met boerenkool zuurkool hutspot en natuurlijk lekkere worst of sucadelapje met shju.
Samen met mevr Kuiphuis haan zoon Herman en zijn vrouw en Lenie en deze Herman, hebben we genoten om samen even lekker te kunnen eten en kletsen.
Dat liep toch een beedje langer uit dan we dachten dus helaas was de puf op om nog langs de jarige tante Cilia te gaan , maar dat hebben we in het weekend ruimschoots ingehaald.
Zaterdag al even lekker thee en taart en vanmorgen toen bleek dat er geen viering in onze eigen kerk was door naar de zwarteweg samen met ma en tante Cilia de gregoriaanse viering op de TV gevolgd met aansluitend thee en gebak, Dit wordt trimmen deze week Lenie.
Veel liefs allemaal en werk ze allemaal. Welterusten Lenie en Herman