Fietsend Leusden rond.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
11 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
We zijn vrijdag middag zo vroeg mogenlijk even langs geweest op de Zwarteweg bij Ma en Tante Cilia.
Tante Cilia is weer thuis om het laaatste stukje samen met de fam en op de voor haar vertouwde plek te kunnen doorbrengen. Inmiddels is de pijn dragelijker geworden door de morfinepomp. Lenie heeft even een tijdje naast het bed gezeten en de hand van Tante Cilia vast gehouden, op zo'n moment beseft Lenie heel goed dat dit ook wel eens de laatste keer zou kunnen zijn. Op de weg naar huis was ze heel verdrietig.
Thuis even de rust en met een kopje thee.
Als je later even aan de telefoon het even over Tante Cilia hebt, is Lenie heel verbaast IS TANTE CILIA DAN ZIEK ???. Het is duidelijk dat Lenie dit niet meer weet en weer opnieuw verdrietig wordt.
Wel fijn dat ze in zo'n weekend dan lekker thuis is zodat je dit verdriet met haar kunt delen en zo goed mogenlijk op kunt vangen. Ook petje af voor iedereen die zich inzet om op toer beurt zoveel mogenlijk er te zijn voor Tante Cilia en Ma.
Op Zaterdag was het heel mooi weer en na de goede verzorging en ontbeid zijn we met de fiets een heel rondje rond Leusden geweest, jammer dat je haar gezicht niet kunt zien maar tijdens de korte stops en even overleg of we nog verder of weer terug zouden gaan, is het over duidelijk dat Lenie hier wel van geniet. Dus helemaal langs het kanaal en bij het bruggetje bij de kano verhuur weer terug naar het winkel centrum. Lenie heeft daar even op een beschut plekje in het zonnetje gezeten en ik ben gauw even de nodige boodschappen gaan doen.
Daarna is het ook tijd voor lekker eten en een goede middag rust.
Zondag morgen helaas een heel ander weer en ook omdat we s'middags nog een uitje hadden heeft Lenie heerlijk uitgeslapen.
S'middags met de tom Tom naar Epe, het verjaardag feestje van de 50 jaar jonge Marie Jose, heel gezellig met de hele fam en twee misterie gasten een heuse Abraham en Sara die goed verkleed weinig spraakzaam maar zeer goed in hun rol blijvend de feest vreugde kwamen delen. Na hun vertrek nog steeds een raadsel wie daar onder die maskers zaten.
Heerlijk genietend van iedereen en de lekkere hapjes van het tappas en taart buffet was Lenie sávonds weer hard toe aan welverdiende rust.
Ook nu na een ochtend even met de aaidieren en lekker eten is Lenie ook nu weer toe een uurtje rust.
Groetjes Herman.