Weekendje Oma Bolder
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
17 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
En heeft zelfs lekker in oma's bedje geslapen wie krijgt dat nu voorelkaar.
Vrijdag begon al goed, we hadden via Helmie een uitnodiging gehad voor het voorjaars concert van het muziek korps Lisudina en de malloband.
De avond wedt op rijm geprecenteerd door niemand mider als Bert Burger die dat in stijl en zeer goed deed.
En de kwalitiet van de muziek tja die kun je niet beschrijven die moet je horen. Dus als de zomer concerten in de Hamershof er weer zijn dan kom,en we zejker weer luisteren en genieten.
Zaterdag ochtend na de zorg voor Lenie en een lekker ontbeitje alles ingepakt en op naar terborg, waar Oma al op ons stond te wachten, even gezellig zitten en een beedje uitrusten van de reis.
Oma had nog een lekker broodje en toen naar het outdoor centrum in Braaamt waar je kunt kaoen fietsen klimmen opde wand en heelijk luieren op het grasveld maar dit alles met beter weer. We zijn lekker binnen in het sfeetvolle restaurant in een van de drie rond gebouwde hout met leemen onderkomens. Erg sfeervol zeker als Daniel en Wilbert ook nog eens de centrale kachel lekker op stoken. Leuk om de hele familie weer bijelkaar te hebben. Lenie mocht het kadeautje aan Oma oaverhandigen dat was een soort boemerang want kwam zo weer terug, te gek eigenlijk, die Oma kan rare kadeautjes bedenken.
We zullen daar zeker eind april begin mei nog van genieten in Lourdes.
Na heerlijk van het buffet genoten te hebben waarvan Leni zei ik lus van alles wel wat nu dat was ook zo dus maar even kleine beedjes.
En na veen gezelligheid lekker eten en een glaasje wijn is er nog maar een ding erg lekker Heerlijk slapen in Oma's bedje en dat heeft Lenie dan ook gedaan. Zondag genoten van een heerlijke douche met een moooie stoel. Hoewel de ruimte wat klein en dus de gang een beedje nat mocht dit de pret niet drukken. Heerlijk lekker zelf te kunnen douchen.
Na al het gepetter en lekker onbeidje nog genoten van de opnames van de troebadoer die Tonnie had gemaakt van het feest van Hemmie.
Dus wij weten nogmaals wat alle vrouwen willen zie voorgaande berichtje van Hemmie's feest.
Lenie weer even lekker op bed maar wilde er voor Liesje en Annemieke wel weer uitkomen na 2 uurtjes.
Enzo al weer op de terug weg naar Amersfoort want het weekendje Oma was helaas weer om.
Iedereen heel erg bedankt en Oma was al weer aan het plannen voor volgend jaar. Hoezo goedwies kapot Oma heeft ze nog prima op en rijtje en er nog zin in. Goed zo Oma.