Lente kribels - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Lente kribels - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Lente kribels

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

23 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Lenie heeft weer een gezellig druk weekendje achter de rug.
Vrijdag middag zijn we eerst bij Ma en Tante Cilia gezellig een broodje gaan eten. Lenie heeft een tijdje naast Tante Cilia gezeten en samen hbben ze Maria Liedjes zitten zingen.
Daarna met Ma aan tafel brood gegeten en onder tussenhebben we Tante Cilia verwend met een lekker toetje die ze voor een groot deel heeft opgegeten. Na nog een beedje heen en weer draaien en haar helpen kon Tante Cilia weer evenen lekker slapen.
Na het eten heeft Lenie nog even gezellig Ma's handen opgewarmt want hoewel Lenie's linkerhand duidelijk kouder is als haar rechter kan ze toch Ma's handen lekker opwarmen.

Annie heeft ons weer afgelost want Renske was nog op haar werk maakt tegenwoordig lange dagen, of was het toch die gezellige borrel die wat uitliep.

Zaterdag Heerlijk Lente uitbundig zonnig en hoewel het zonnetje scheen had de zuster toch heel koude handen en Lenie was daar nog niet aan toe, Ga jij maar even buitenstaan was dan ook Lenie's reactie van kom we gaan eruit mevr Bolder, nee hoor Lenie is een echte uitslaper geworden, dit was ze nooit.
Na toch maar even lekker wassen en een lange tijd op de po stoel helaas zonder resultaat, zijn we maar even lekker de inmiddels steeds warmer wordende zonnetje gaan zitten. Eerst lekker ontbijten buien en toen wandelen en boodschappen doen.
Na uitgebreid gerust en inmiddels gelukkig wel resultaat op de poschoel, was Lenie wel weer toe aan een Feestje dus op naar jarige broertje Jos (is ouder) waar Lenie weer gezellig heeft meegedaan aan lekkere hapjes en een goed glas wijn, tja want broertje Jos weet wel wat een lekker wijntje is.
De toenemende drukte werd wat veel dus maar weer lekker naar huis waar Renske inmiddels het bedje lekker had voorverwarmd dus Leni als een doornroosje in slaap.

Zondag morgen als weer vroeg uit de veren, en vandaag ging het allemaal iets vlotter, stoelgang ging goed en wassen en aankleden lekker vlot, zuster hoefde niet buiten te gaan staan, toen ik uit de douche kwam waren de Dames ook precies klaar voor ontbijd. Tijd genoeg om te gaan luisteren naar het koor van Renske in Achterveld waar een speciale vierigin was.
Na de thee met lekker plakje cacke even naar ons gebouw gelopen om te zien hoelaat en waneer de jubeleum voorstellignen van de plaaatselijke toneel verenigign waren. En ja hoor vanavond 20.15 was er nog een voorstellign.Na een landelijk rondje gereden te hebben in het toch wel zonnige Barneveldse land.
Na een lekker broodje weer genieten van haar bedje in de zon.
Goed lang gerust om sávonds te kunnen genieten van een spetterend toneelstuk met voor zang en dans op bekende ja zuster nee zuster liedjes, en dat allemaal over een politiek gevoelig thema wel of geen hoogbouw in het mooie Achterveld.
Ga maar eens horen wat de dames er van vinden volgende week zijn er nog 2 voorstellingen zeker de moeite waard. Via de nachtbel toch nog binnen gekomen in de Lichtenberg en daat is Lenie lekker gaan slapen.
En ik denk dat ze daar wel weer even lekker wil uitslapen want dat kan Lenie tegenwordig. Groetjes werk ze allemaal Lenie en Herman.