Een hele tippel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Een hele tippel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Een hele tippel

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

15 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam

Lenie heeft een sportief weekje achter de rug, zij is samen met enkele andere bewoners gaan "lopen"in Hoogland met de avond vier daagse.
Van de 4 zijn er 2 gelopen maar toch een hele prastatie, zeker als je mee neemt dat woendsdag ook nog eens een stevige regen bui op het programma stond gelukkig waren er wel goede poncho's.
Verder had Lenie nog wat turn aktiviteiten zij is tot 2 maal toe nu via de linkerkant uit haar bed gestapt,en op de grond beland zonder zich verder te bezeren.
Haar kommentaar ik wou even laten zien dat ik het kon. Met een big smile.
Nu de kunts om uit te zoeken hoe we zonder haar te beperken toch kunnen voorkomen meer van deze klauter partijen over het bed hek heen te voorkomen.
Proberen met aanwijzingen haar de bel te laten bedienen als ze eruit wil of de bel zodanig maken dat bij de eerste pogingen, die bel alvast afgaat.
Dan afspraken maken in de trant Druk op de BEL dan komen we SNEL.
Dit weekend een echt feest weekend de verjaardagen van Ciet en Leo en hun 20 jarig huwlijk gevierd , en op zondag Bernadette's verjaardag in de achterhoek, kort om Leni gisteren voldaan maaar moe weer lekker gaan slapen.
Hopenlijk maakt ze deze week wat minder ongeplande uitstapjes en blijft ze even lekker in haar bed tot ze eruit gehaald wordt.
Groetjes Herman.

• 15 Juni 2009 - 07:10

Maria En Antoon:

Het is voorjaar en Lenie wil d'r uit. Waarom niet!? Dan kan Herman eens lekker uitrusten. Goede reis verder en hartelijke groet uut Zeist!