Dinee voor twee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Dinee voor twee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Dinee voor twee

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

19 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam

Even lekker samen uit.

Nu daar had Lenie wel zin in, ze was na het wandelen met de wandel groep wel moe en had al een lekker kopje soep voor zich staan, maar zin om samen gezellig te gaan eten nu dat had ze wel.
Dus even de omslag doek om en naar Spitsheuvel gewandeld, we waren lekker vroeg en het was nog rustig.
De soep had Lenie al gehad dus we konden na het hoofd gerecht.Het drinken ging even via een omweg ,van iets dat ze ook op de boerderij hadden. Maar een serveerster met geduld kwam er toch achter dat het rivella moest worden, tja je moet het durven drinken.
Grappig was wel dat Lenie ook de dagen ervoor op vragen van mij en Renske prima de conbinatie kon leggen tussen 18 juni en onze trouwdag het jaar was helaas wat moeilijker.
Samen de kaart doorgenomen en daat staan allemaal lekere dingen op dus dan kies je toch voor een mix gril waar je van al dat lekkers een stukje hebt.
We hebben genoten van een heerlijke schotel en Lenie op haar gebruikelijke rustige manier van rechts naar links minitieus haar bord leeg gegeten. Af en toe even geholpen bij het snijden maar ze weet met veel smaak en geduld weer
heerlijk te eten.
Inmiddels wat later geworden en een stuk drukker, en met de komst van een groep smurfen een soort vrijgezellen feestje , wel erg leuk maar helaas voor Lenie een beedje te druk.
Dus we zijn het toetje maar lakker in het Grand Caffee gaan eten een lekker ijsje je weet wel die ijsjes waar Lenie in het begin weer zo goed van heeft leren eten.
Met een grote roos ep de vensterbank en een mooie kaart van de afdeling op de deur is Lenie heerlijk gaan slapen.
En zoals de kaart van Norbert en katrin al zei;

Das leben ist ein Buch
mit vielen Kapitlen
Möge ein ganz bezonders
schönes Kapitel beginnen

We hopen het maar, Groetjes Herman.

• 21 Juni 2009 - 21:11

Elise:

Hoi,

het klinkt lekker, Rivella een tikje vreemd maar wel lekker ;met als bestanddeel melk van de boerderij; Lenie jij weet er wel een goed raadsel van te maken!!!!
    tot gauw XXXXXXXXXX elise

• 21 Juni 2009 - 21:12