Lekker zwemmen.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
19 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
Op zondag was de viering die hoofdzakelijk uit liedjes bestond goed bezocht en was het zichbaar genieten op het koor en in de kerk.Ook de huliging van 5 parochianen waaronder Jan Bekkers voor zijn 25 jaar dirigent zijn van het koor.
Dit weekend eerst rustig aan gedaan en zondag middag even in achterveld bij het verenigigen symposium met optredens van de Ankervelders de lijndans groep en anderen zoals de WALO stand.
Vanavond samen met Dorieke wezen zwemmen met Lenie in het doelgroepenbad van octopus, hoewel de lift helaas niet was te gebruiken hebben we ons gered met een glijmat om Lenie weer uit het water te krijgen. Ze heeft heerlijk genoten en geoeffend en zwemt met behulp van 2 drijf stangen geheel zelfstandig baandjes op haar rug. Maar het is goed om zo met z'n 2 en te zijn om goed op te letten en voor al het in en uit halen en het aan en uit kleden.
Voldaan en wel erg moe is Lenie vanavond weer gaan slapen op de Lichtenberg na een lekker lang weekedje thuis.
Iedereen die Herfst vakantie heeft een fijne vakantie gewenst en alle andere werk ze.
Groetjes Herman
20 Oktober 2009 - 08:37
Elise:
Hoi lieve luitjes,
o wat heerlijk om te horen dat Lenie heeft kunnen zwemmen. Kunnen jullie vaker in dit bad terecht??? we geven het nog niet op hoor Herman om dit vaker te kunnen doen!!!
dikke kus liefs Elise ook voor Lenie Dorieke Wibert en Renske!!!! -
23 Oktober 2009 - 13:57
Bernadette:
Hoi Herman. Lekker dat zwemmen maar inderdaad erg vermoeiend. 28 jaar lid van een koor zijn, geen wonderder dat Lenie steeds uit volle borst meezingt. Ik ben op vakantie tijdens Lenie's verjaardag, maar zal voor of na de tijd graag nog langskomen.
Liefs je zussie. -
07 November 2009 - 11:53
Willy:
Hoi Herman en Lenie,jammer genoeg kon ik ivm werk niet bij de jubileumviering zijn maar heb wel het boekje gekregen met al die mooie teksten wat het koor is voor iedereen.Ben net terug van 3 weken kuren in Tsjechië.Ik vind het nog steeds leuk om jullie via deze site te volgen over hoe het met Lenie gaat.Fijn dat ze zo kan genieten van alles wat toch mogelijk is.
Liefs Willy