Lenie 53 jaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Lenie 53 jaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Lenie 53 jaar

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

10 November 2009 | Nederland, Amsterdam

Giseren is Lenie 53 Jaar geworden, en ze heeft heerlijk genoten van de dag.
Eest lekker theuis wakker worden met slingers en zingen en een lekker crosantje dat Renske heel lief voor haar had klaar gemaakt.
S'middags op de Lichtenberg gegeten en weer een goede middag rust houden tot even na half 5.
Als gauw waren de eerste collega's op bezoek die gezellig met vier man sterk of liever gezegt 3 vrouw een man sterk Lenie's verjaardag kwamen opluisteren. Zo hebben we gezellig in het Grand Caffee haar verjaardag geviert later nog met Ciet en Leo Annie Lidia en Jenny, kortom voldoende belangstelling en een feestelijk hapje en drankje.
Ook het weekend was er al de nodige aanloop en aktiviteiten Vrijdag naar Oma Zaterdag van huis weer even naar de Lichtenberg omdat de Reunie op de Amersfoortseberg die40 jaar bestaad met 1300 oudleerlingen wel eeen beedje te druk voor Lenie zou zijn. Maar eind van de middag gezellig eten met collega's en oud collega's vond ze reuze leuk.
Zondag al vroeg Dorieke en Wilbert en later Gerjan Moarieke Ad en Renske en sávonds Cor en Helmie.
Kortom een heel feest weekend dus die dame is wel echt jarig geweest.
Dank ook voor de vele kaarten en de digitale kaart van Jos zal ik proberen bij te voegen.
Veel groetjes van ons allemaal en op naar de donkere dagen voor Kerst en natuurlijk nog eerst Sinterklaas.
Herman

• 11 November 2009 - 19:55

Herman:

Vanmiddag (woe) heeft Lenie nog lekker genoten van haar verjaardag's menu samen met Liesje lekker dineren in het Grand Cafee
    Omdat Lenie dit in alle rust heeft gedaan was het al bijna 3 uur toen Jeanette en Brigitte lang kwamen.
    Lenie vertelde dat ze wel moe was maar een leuke dag. Is vananond dan ook vroeg gaan slapen en direct vertrokken. Welterusten allemaal. Herman

• 14 November 2009 - 09:36

Ellen:

Hoi Herman en Lenie.
    Leuk om jullie weer even gesproken te hebben tijdens Lydia's verjaardag.

Ik heb geinformeerd over de schaatskaartjes. Maar je kan met rolstoel en een begleider naar de schaatswedstrijden in Thialf. Als jullie dit graag een keer willen (in de kerstvakantie zijn er kwalificatie wedstrijden voor de Olympische Spelen) dan hoor ik het graag! Groeten Ellen

• 15 November 2009 - 10:45

Elise:

Hoi Lenie en Herman,

nog bedankt voor het gezellig en heerlijke maaltijd! samen heerlijk genoten!!! en gezellig om daar even heerlijk de tijd voor te hebben en Dorieke ook weer eens gezien te hebben.
    Kortom het was top!!!
    dikke kus aan iedereen liefs Elise