Toch wel bijzondere dag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Toch wel bijzondere dag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Toch wel bijzondere dag

Blijf op de hoogte en volg Lenie

23 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Toch wel een bijzondere dag .
Als je snachts of s’morgens vroeg beld hoor je vaak nou niet veel bijzonders maar het is allemaal heel rustig.
Dan kun je zelf ook weer even “rustig”gaan slapen of even op een rij zetten wat je die dag kunt aan pakken.
Morgen is zo’n dag om eerst te zorgen dat het met de peducure voor Lenie goed loopt tja want die dame heeft geen kapsones maar nu toch echt wel een pedicure nodig met haar moeilijk teen nagels maar dat is morgen .
Vandaag was ze niet echt heel goed wakker te krijgen maar als ze er een beedje minder diep weg was lied ze duidelijk merken dat de zonde en de keelbuisje haar behoorlijk in de weg zitten.
Rechtstreeks proberen daaraan te trekken en anders wel via om weg.
Ook als je haar hand vast legt is het niet alleen proberen de had toch naar boven te krijgen maar ook of je met draaien en hoewel moeilijk en pijnlijk voor haar die hand uit die band proberen te trekken. Moet je toch even over na denken.
Lenie had net als Dorieke en wilbert even hu time out dagje.
Zelf ben ik vanmorgen even naar Lenie’s tai chi groepje gegaan in de drietand in amersfoort.
Op mijn vraag aan de beheerster of er een groepje bezig was met thi chi werd ik na een zaaltje verwezen waar men al bezig was.
Rustig naar binnen gegaan en voorzichtig aan gesloten om zo min mogelijk de sfeer en rust te verstoren.
Al gauw had ik door dat dit waarschijnlijk helemaal niet Lenie’s groepje was maar er ging zo’n rust vanuit dat ik tot het einde van de les gebleven ben.
Zelfs toen mijn telefoordie nog aan stod een sms dat binnen kwam luidrugtig aan kondigde was er niemand die verstoord ef geergerd hierop reageerde.
Na de les de leidster bedank voor deze zeer welkome en onaangekondigde proefles .
Toen op zoek naar Lenie’s groepje die later bleken gestart te zijn in een ander zaaltje.
Hier ook de rust om zo maar mee te mogen doen.
Tijdens het thee en koffiew drinken na de tijd gemerkt hoezeer betrokken deze groep ook op elkaar en Lenie is, Lenie zij wel een spottend we zijn allemaal kneusjes maar daar doen we het prima mee.
Bedankt dat ik met jullie mee mocht doen en als ik kan kom ik zeker weer mee doen.
Tijdens het bezoek bij Lenie kwam een aardige Liesbeth Dolman ( geen Dollekamp hoor Liesbeth) vragen naar het evt vervolg traject, ik snap dat dit vanuit het ziekenhuis moet maar hier even de handrem op gezet.Het gaat voor mij even te snel.
Ik vind Lenie nog niet uitbehandeld ze heeft mijns inziens zeker naar de artsen in deze periode nog lang niet kunnen laten zien wat ze in huis heeft. Dus even geduld met ons.
Afspraak gemaakt voor Donderdag 31 Mei 14.00 uur ik hoop dat jij kunt JD
Ook evt revalidatie arts zal hier bij betrokken zijn.
Nu we hebben voor komend weekend nog veel vragen waar we een andwoordt op zullen moeten vinden.
En degene die onder dit alles heel rustig blijft is Lenie
Toch maar Lui lak wakker worden!!!!!!! Wie heeft het nummer van Vicky Leandros Theo wir faren nach lots. Daar krijg je als kwajonge zelfs het hele oude huis mee wakker is het niet Kees, zelfs Pater Klein of zou die al uit zichzelf zo wakker zijn geweest toen.
Veel liefs en er is een speciale dames bijlage als dit gaat lukken. Herman.

• 23 Mei 2007 - 21:45

Hemmie:

Hoi.
    ik volg de ontwikkelingen op de voet. En succes met de voet morgen.
    Ja, Herman, wanneer ben je klaar voor een volgend trajekt. Lijkt me een onwaarschijnlijke en onmogelijke vraag en opdracht, die toch op jou en jullie afkomt. Neem je/jullie tijd voor jullie weg. Die is eenmalig en uniek.
    Alle kracht en liefde uit alle delen van onze zichtbare en spirituele kosmos.

liefs
    hemmie

• 23 Mei 2007 - 22:36

Constance:

hai kanjers,

Wat een duidelijke weergave van vandaag...
    en wat goed dat je via de tai chi groepjes even de ontspanning en de rust voor jezelf kon vinden...
    Goed van je dat je jou/jullie tempo bewaakt...
    JD doet zn best om er de 31ste bij te zijn...

Een rustige nacht jochio...
    liefs van ons

• 23 Mei 2007 - 23:40

Herman:

Ben je even mailtjes aan het opruimen, nou tja indelen zijn er al weer mensen die gereageerd hebben
    goed hoor.
    Lenie is rustig dus ga ook maar eens slapen morgen vroeg weer op.
    Pedicure regel;en en daarna even bij Dorieke en Wilbert kijken die op een kamping op het eiland Mauirik zitten moet erg mooi zijn. Henriette was nog even gezellig bij ons en gaat huisen kijen in maarsen morgen succes hiermee.
    Welterusten Herman.

• 24 Mei 2007 - 06:19

Netty Baan:

Herman,
    Zo te horen, is Lenie nog aan het vechten. Heel begrijpelijk, dat je aan de handrem trekt. Er komen zoveel zaken op je af. Dat tai chi lijkt mij ook wel.
    Doe Lenie de groeten van mij en zorg goed voor jezelf.
    Netty

• 24 Mei 2007 - 15:31

Fennie:

Veel sterkte met alle besluiten: we branden een kaarsje voor Lenie en voor jullie. Lieve groetjes van Ton en Fennie

• 24 Mei 2007 - 18:13

José V.d. Beek:

Hallo Herman, Dorieke en Renske,

Wat fijn om op deze manier met Lenie en met jullie te mogen meelezen-meeleven.
    Heel veel liefs, kracht en steun.
    Sterkte!

• 24 Mei 2007 - 20:54

José:

Jemig Herman, wat komt er veel op jullie af. Je hebt groot gelijk dat je de rem erop zet! Het lijkt me erg belangrijk om de tijd te nemen, zodat je kunt doen wat goed (genoeg) voelt. Mogelijk kan 'de Geest van Pinksteren' (in een ander opzicht dan luilak...) je daar wat bij helpen!
    Sterkte en liefs, voor jullie allemaal.